sponsor

Slider

Видео СИТВ

ФУДБАЛ

ОСТАЛИ СПОРТОВИ

РУКОМЕТ

ФУТСАЛ

ОДБОЈКА

СОКОЛОВИ

» » ФК СЛАВИЈА- ФК МЛАДОСТ (0:0) 3:0

Фудбалери Славије заслужено су освојили сва три бода у мечу са екипом Младости из Велике Обарске. Нападали су свих 90. минута, а до убједљиве побједе од 3:0 дошли су у самом финишу утакмице, чиме су прекинули низ од четири утакмице без постигнутог гола.
Домаћи су кренули силовито и у 4. минути имали су идеалну прилику да затресу мрежу голмана Бојана Трипића, који је одбранио ударац Феђе Дудића. У наставку акције Немања Пушара је одиграо повратну лопту за Жарка Караматића, али је његопв шут са 12 метара завршио изнаг гостујуће пречке. Двије минуте касније ново узбуђење пред голом Младости. Пушара се лијепо ослободио својих чувара, направио позицију за шут, али је гађао поред лијеве стативе Трипићевог гола. У 11. минути затресла се мрежа тима из Велике Обарске, али је погодак поништен, пошто се Дарко Митровић налазио у недозвољеној позицији послије центаршута Махира Карића. Опсада гостујућег гола је настављена. У 12. минути Караматић је снажно шутирао са петнаестак метара, а Трипић одбранио. Нова прилика за Славију десила се у 25. минути. Караматић је прошао по лијевој страни, кратким пасом упослио је Дудића, али је његов ударац изблокирао Мирослав Јевтић. Минут касније Дудић је неометан са десетак метара послао лопту главом директно у Трипићеве руке. Славија није била миљеник среће ни у 44. минути. Пушара је проиграо Дудића, овај се ослободио свог чувара, голман Трипић већ је био на земљи, али је нападач плаво-бијелих промашио оквир гола.
Славија је нападала и у наставку. Добре прилике нису искористили Дудић и Пушара, а у 57. минути гостујући контранапад могао је да буде кобан по домаће. Александар Васић силовито је шутирао искоса с десне стране, али је Стафан Томовић успјешно интервенирао. Голман Трипић је у 60. минути још једном вадио лопту из мреже, али је погодак Славије поништен. Овај пут Митровић је асистирао, а Дудић је, према оцјени судије Ирфана Пељте и његовог првог помоћника Фикрета Бачића, из недозвољене позиције погодио мрежу. Офанзивна игра се домаћим исплатила у 89. минути. Караматић је извео слободан ударац, а Радосав Алексић је са 12 метара искоса с десне стране погодио супротну страну Трипићевог гола. У судиојској надокнади Караматић је у контранападу претрчао више од пола терена и без проблема погодио за 2:0. У 94. минути коначних 3:0 поставио је Марко Перишић.
ФК СЛАВИЈА- ФК МЛАДОСТ  (0:0) 3:0
Стадион: СРЦ Славија.
Гледалаца: 300.
Судија: Ирфан Пељто (Сарајево) 6.
Помоћници: Фикрет Бачић (Лукавац), Далибор Христић (Љубушки).
Делегат: Љубиша Трипуновић (Добој). Стријелци: 1:0 – Алексић (89, Караматић), 2:0 – Караматић (90), 3:0 – Перишић (90, Мамић).
Жути картони: Шабановић, Митровић (Славија), Марковић, Рамић, Трипић, Јевтић (Младост).
Играч утакмице: Жарко Караматић (Славија) 7,5.
СЛАВИЈА: Томовић -, Поповић 7, Алексић 7,5, Митровић 7, Шабановић 7, Карић 7 (60. Мамић -), Осман 7, Перишић 7, Караматић 7,5, Пушара 7 (90. Чомор -), Дудић 7 (81. Шљивић -). Тренер: Александар Симић.
МЛАДОСТ: Трипић 6, Хоџић 6, Марковић 6, Зелић 6, Анђелић 6, Рамић 5,5, Крезовић 5,5 (60. Ђурђевић -), Костић 5,5 (80. Пешић -), Комарчевић 5,5, Васић 6,5, Јевтић 6,5. Тренер: Душан Јеврић.
аутор: Недељко Лубура

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост

Нема коментара:

Коментариши