sponsor

Slider

Видео СИТВ

ФУДБАЛ

ОСТАЛИ СПОРТОВИ

РУКОМЕТ

ФУТСАЛ

ОДБОЈКА

СОКОЛОВИ

» » КМФ СЛАВИЈА – КМФ ЉУБИЊЕ 5:2 (0:1)

Славијаши су побједом започели нови шампионат Српске у футсалу, пошто су на свом паркету поразили екипу Љубиња резултатом 5:2.
 Послије много узбуђења, одличних одбрана голмана оба тима, сумњиве одлуке судијског пара у 16. минути када је шут Мирослава Бјелице, голман гостију Пецељ зауставио, иза гол линије, ипак, гости су први затресли нашу мрежу преко Зорана Сорајића у 17. минути, 0:1, што је био резултат првог дијела овог узбудљивог меча.

Наш тим је у наставку сусрета дошао до преокрета. Најприје је Трифковић у 21. минути поравнао, да би Драган Бјелица у 28. минути дониo предност нашем тиму, 2:1.Предност плаво-бијелих је трајала пет минута. Шијаковић је све сам урадио, избацио и Зиројевића а Зоран Сорајић је поравнао на 2:2. Играо се 36. минут када је Трифковић оборен у казненом простору, а судија оправдано показао на пеналтик. Сигуран извођач био је Ђорђе Грубачић, 3:2. Славијаши су у финишу сусрата дошли до још два поготка. Прво је Зиројевић бацио лопту руком за Елеза који је главом дотакао довољно да превари Пецеља и донесе нашој екипи предност од 4:2. Било је тада јасно да бодови остају у Источном Сарајеву али је тачку на и још једним прекрасним голом ставио Џебо.

У сљедећем колу наш тим гостује Невесињу.
КМФ СЛАВИЈА – КМФ ЉУБИЊЕ 5:2 (0:1)
Спортска дворана „Славија“ Источно Сарајево;
Гледалаца: 50;
Судије: Слађан Дошло и Зоран Сокнић (оба Источно Сарајево);
Стријелци: 0:1 З. Сорајић 17, 1:1 Трифковић 21, 2:1 Д.Бјелица 28, 2:2 З.Сорајић 33, 3:2 Грубачић 36, 4:2 Елез 39, 5:2 Џебо 40;
Жути картони: З. Сорајић, М. Сорајић, М.Вуковић;
КМФ СЛАВИЈА: Зиројевић, Џебо, Елез, Симић, Трифковић, М. Бјелица, Д. Бјелица,Грубачић; Тренер: Миљан Радоња;
КМФ ЉУБИЊЕ: Пецељ,Шијаковић, Мичета,М. Вуковић, Рудан, З. Сорајич, М. Сорајић, Д.Вуковић, Костић, Ћоровић; Тренер: Милан Мичета;
фото: архив

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост

Нема коментара:

Коментариши