sponsor

Slider

Видео СИТВ

ФУДБАЛ

ОСТАЛИ СПОРТОВИ

РУКОМЕТ

ФУТСАЛ

ОДБОЈКА

СОКОЛОВИ

» »Unlabelled » O НАМА

Славија инфо је спортски интернет портал који промовише Спортско друштво Славија и навијачку групу Соколови 2001 у граду Источно Сарајево и шире, са тенденцијом проширења на цијелу Републику Српску путем савремених информатичких технологија. Сајт је званично почео са радом 27.4.2010 год. Свједоци смо да је у посљедње вријеме интернет постао широко заступљен у нашој земљи и да са повећањем броја корисника расте и број сајтова, али се и даље јако мали број сајтова бави локалним спортом и такмичењима.

Наш портал је замишљен као једна савремена интренет ризница свих спортских догађаја у којима се такмичи наш клуб. На једном мјесту посјетиоци могу погледати најновије вијести и резултате нашег клуба, затим табеле, статистику, спортску анкету и остало. Идеја нам је да сваки посјетилац на одређени начин буде и наш сарадник који ће нам помоћи у праћењу одређених спортских резултата наше Славије.

Напомињемо да је Славија инфо независтан портал који је направљен искључиво за информисање навијача и симпатизера СД Славија! Овим начином промовишемо локални спорт, а и покривамо празнину на интернету гдје наши спортови и такмичења нису заступљени или су слабо заступљени или нису уопште заступљени.

Организујемо праћење спортских резултата, вијести и извјештаја.

Омогућили смо посјетиоцима нашег портала да уживо и потпуно бесплатно прате одређене утакмице и резултате нашег клуба, како са домаћег тако и са гостујућих терена.
Све приједлоге,похвале и сугестије пошаљите на:

 slavijainfo@gmail.com

СЛАВИЈА ИНФО-Први рођендан


 Дочекали смо наш први рођендан. Првих 365 дана рада је иза нас, и то веома успјешних. Славија инфо је медиј који је имао за циљ да обједини и пласира све информације које се тичу клубова који егзистирају у Спортском Друштву Славија. Посао није био нимало лак али смо захваљујући нашој великој љубави према Славији у томе успјели.  Почели смо као страница на Фејсбуку, а кроз мјесец дана смо наше информације почели пласирати на блогу, јер новца за озбиљније ствари нисмо имали. Поставили смо себи за циљ да за први рођендан почне са радом наш портал. Ипак то смо учинили много раније, а све то захваљујући људима са портала istocnosarajevo.net, који су препознали наш труд и рад и уз договор о међусобној сарадњи нам понудили израду савременог и професионалног портала. Нови портал  је почео са радом 1. Јануара ове године. Славија инфо велику захвалност дугује и спортском новинарима који несебично својим савјетима и чланцима помажу у раду нашег портала. Први новинар који нам је понудио да својим искуством и чланцима помогне наш рад је Горан Иванковић. Одличну сарадњу имамо и са спортском новинарима Драгишом Ћорсовићем и Недељком Лубуром. Њима тројици се овим путем много захваљујемо. Наш задатак је и да правимо најаве спортских догађаја јер у граду готово и да нема више плаката на којима можемо видјети када се игра неки меч. Распореди првенства, резултати  и табеле се редовно ажурирају. У наредном периоду наш задатак је јачање маркетинга у циљу набавке професионалније опреме.




БУДИТЕ И ДАЉЕ УЗ ВАШ ПОРТАЛ СЛАВИЈА ИНФО !!!

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост

Нема коментара:

Коментариши