sponsor

Slider

Видео СИТВ

ФУДБАЛ

ОСТАЛИ СПОРТОВИ

РУКОМЕТ

ФУТСАЛ

ОДБОЈКА

СОКОЛОВИ

» » » » ОДБОЈКАШИЦЕ СЛАВИЈЕ НИСУ ЗАОБИШЛЕ ПОВРЕДЕ

Одбојкашице Славије, актуелне првакиње Републике Српске, увелико раде на стицању форме за предстојећу сезону.

Након завршетка базичних припрема и стицања кондиције, на реду је и уигравање екипе.

- Први дио припрема смо одрадили максимално коректно. Дјевојке су показале велику озбиљност, свјесне квалитета и ранга такмичења. А сада нам слиједи друга фаза припрема, када је у плану одигравање пријатељских утакмица, рекао је тренер Мирослав Лучић.

Међутим, планове шампионки су пореметиле повреде, које редове Славије нису заобишле. Ван тренажног процеса се налазе двије одбојкашице, на које је тренер Лучић озбиљно рачунао.

- Нажалост, повреда капитена Бојане Шућур, ипак није тако мала као што се у први мах и чинила. Она „вуче“ повреду леђа још од краја прошле сезоне, због које је пропустила већи дио Куп утакмица. Међутим, када се чинило да је све у најбољем реду и када је несметано почела са радом, дошло је до обнављања повреде и њеног погоршања. Њено стање је за сада неизвјесно, и у овом тренутку заиста не знамо када би се могла вратити на терен.


Таман када се чинило да је са повредама завршено и да је екипа комплетирана, овај клуб је задесио нови пех. Кадетска репрезентативка БиХ, Наида Абдулаховић, која је недавно појачала редове шампионки, задобила је повреду бутног мишића.

- Ето, након једне повреде, одмах нас је задесила и нова. Ипак, Наидина повреда није толико озбиљна, у питању је напукнуће бутног мишића. Сада јој слиједи пауза од 15-ак дана, током којих мора да мирује. Надамо се да се на овоме завршава и да у нову сезону улазимо здрави,
изјавио је Лучић.
Одбојкашице Славије 21. септембра излазе на терен, када се, у оквиру четврфиналне Куп утакмице, састају са одбојкашицама Јахорине. А седам дана послије резервисан је за почетак премијерлигашке сезоне.
Аутор: Дајана Драшковић

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост

Нема коментара:

Коментариши