sponsor

Slider

Видео СИТВ

ФУДБАЛ

ОСТАЛИ СПОРТОВИ

РУКОМЕТ

ФУТСАЛ

ОДБОЈКА

СОКОЛОВИ

» » » » » Караматић: Заслужено смо побједили Витез

Наши фудбалери су пет утакмица без пораза. Пета позиција са једанаест освојених бодова је свакако нешто чиме наши навијачи требају бити задовољни.
Асистент код гола, Жарко Караматић, истиче да су очекивали тешку утакмицу и да су у Славији знали да Витез неће доћи са бијелом заставицом.
- Знали смо да Витез има добру екипу и очекивали смо тешку утакмицу, као што се то показало и на самом терену. Борили смо се до самог краја, а у другом полувремену смо имали пар одличних шанси. Гол смо дали из прекида, али мислим да смо били бољи и да смо заслужено побиједили – каже Караматић и признаје да је било доста нервозе како се ближио крај утакмице.
- Било је нервозе, али смо то све изгурали као екипа. Ова побједа је потврда онога што смо урадили до сада. Амбиције су нам велике и морамо наставити у истом ритму. Атмосфера у свлачионици је одлична, што нам даје крила пред наредну утакимицу коју играмо на Грбавици против Жељезничара. Мислим да актуелни првак није квалитетнија екипа од нас, а то ћемо и доказати.
Сада слиједи првенствена пауза због репрезентативних наступа, а након тога наш тим очекује меч на Грбавици против Жељезничара.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост

Нема коментара:

Коментариши