sponsor

Slider

Видео СИТВ

ФУДБАЛ

ОСТАЛИ СПОРТОВИ

РУКОМЕТ

ФУТСАЛ

ОДБОЈКА

СОКОЛОВИ

» » » » » „СОКОЛОВИ“ СИГУРНИ У ПРОЛАЗ

Фудбалери Славије имаће прилику да пред својим навијачима у шеснаестини финала Купа БиХ против Орашја, које се такмичи у Првој федералној лиги, изборе пролаз и на тај начин потврде добре резултате у првенству.
-Апсолутни смо фаворити против Орашја. Имамо квалитетнију екипу, игра се једна утакмица и то на нашем терену, тако да сам сигуран да неће бити проблема, јер нас интересује само побједа. Вјерујем да ова екипа може пренијети одличне игре из првенства у куп утакмице, те да ћемо и у овом такмичењу имати запажену улогу, истакао је голман Стефан Томовић.

Плаво-бијели се тренутно налази на петој позицији са 11 бодова колико има и трећепласирани Зрињски. За добар почетак првенства велике заслуге припадају управо Томовићу, који у три од шест утакмица није примио погодак. Посебно се истакао на гостовању у Приједору, гдје је сјајним одбранама сачувао мрежу, а потом су нападачи Славије постигли побједоносни погодак у посљедњим минутама утакмице.

-Направили смо добар посао у првих шест кола и сугурно да смо заслужено у врху табеле. Вјерујем да ова екипа може наставити са добрим партијама и резултатима након првенствене паузе,
поручио је двадесетдвогодишњи Томовић и додаје да се нада да ће његова екипа остварити планове и циљеве за ову сезону.

-До краја првенства остало је још доста да се игра али искрено се надам и вјерујем да ова екипа може изборити излазак у Европу. Наша велика снага је компактност и борбеност и уз ефекат среће који је потребан можемо се надати најбољем, закључио је Томовић.

Славија је у сезони 2008/2009 своје ветрине обогатила пехаром побједника Купа БиХ. У табору плаво-бијелих се надају да би могли поновити тај успијех у овој сезони. Утакмице шеснаестине финала Купа на распореду су 18. септембра с почетком у 16 часова.

Аутор:
Горан Андрић

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост

Нема коментара:

Коментариши