sponsor

Slider

Видео СИТВ

ФУДБАЛ

ОСТАЛИ СПОРТОВИ

РУКОМЕТ

ФУТСАЛ

ОДБОЈКА

СОКОЛОВИ

» » » » Радовић жели побједу

Стратег „соколова“ Драган Радовић не крије да прижељкује побједу на дебију пред домаћом публиком, али истиче да је Сарајево квалитетан противник и да је пут до остварења циља изузетно тежак.



Након што су поражени од Вележа у првом колу у Мостару, у табору плаво-бијелих пажњу су усмјерили на припремање за комшијски дерби, гдје ће покушати остварити побједу.

- Сарајево је квалитетан противник али за ову утакмицу не треба посебан мотив. Идемо на побједу, коју можемо остварити ако будемо дјеловали као компактна цјелина и уколико сваки појединац пружи више од 100 одсто на терену. Сигуран сам да ће играчи пружити максимум. Императив су три бода али нећу бити незадовољан и подјелом бодова,
наглашава тренер Славије Драган Радовић.

Атмосфера у плаво-бијелом табору пред утакмицу је одлична. Стручни штаб „соколова“ радује и повратак у тим штопера Дарка Митровића, офанзивног везног Недима Оглечевца, те што је задњи везни Филип Осман напокон потписао за Славију.

- Сви фудбалери су у конкуренцији за утакмицу. Имам пар недоумица што се тиче стартне поставе али до недеље ће бити све познато. Није важно ко ће играти, битно је да онај ко истрчи на терен остави посљедњи атом снаге и то је кључ успијеха у предстојећој утакмици,
закључио је Радовић.

Славија је до сада остварила четири побједе, четири ремија и два пута су поражени на свом стадиону од Сарајева. У комшијском дербију нису осјетили „укус“ побједе од 2010. године, те желе обрадовати „соколове“ и уписати прве првенствене бодове.

СЛАВИЈА: Томовић, Чомор, Алексић, Митровић, Шабановић, Перишић, Осман, Мамић, Караматић, Дудић, И. Радовановић. Тренер: Драган Радовић.


Аутор: Горан Андрић

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост

Нема коментара:

Коментариши