sponsor

Slider

Видео СИТВ

ФУДБАЛ

ОСТАЛИ СПОРТОВИ

РУКОМЕТ

ФУТСАЛ

ОДБОЈКА

СОКОЛОВИ

» » » » » ФК Славија-ФК Сарајево 0:0

Наш тим је ремизирао против Сарајева у утакмици 2. кола БХТ Премијер лиге, који се завршио без голова. Тако наши навијачи ни послије три године нису осјетили сласт побједе над бордо тимом.

Имали су и једни и други по неколико добрих прилика па је и подјела бодова најреалнији исход. Почетак утакмице каснио је неколико минута, а сценарио је исти као и сваке године када се игра меч између ова два тима на нашем стадиону. Играчи Сарајева виде наше симболе, што их како они тврде вријеђају и тако почну да лагано дижу тензије и одбијају да истрче на терен. Овај пут их је увриједила застава наше војске, док на супротној страни њихови навијачи такође каче и провоцирају присутне гледаоце њиховим ратним заставама. Ипак на задовољство присутних гледалаца утакмица је почела, а наш тим је први запријтио већ у 1. минути. Дудић је шутирао са 12 метара али поред гола. Тражили су наши играчи од главног судије и једанаестерац након ове акције, али га нису добили.
Гости су касније имали двије прилике преко Тодоровића и Османагића али је остало 0:0. У 39. минутиТодоровић је измамио аплаузе гостујућих навијача, када је с ивице шеснаестерца уздрмао пречку свог некадашњег тима. Повратник у наш тим Караматић, који је замијенио Мамића, у 49. минути са 18 метара топовски шутира изнад пречке. У 65. минути након лоше интервенције нашег голмана Томовића, Комазец је покушао главом са два метра, али је остало 0:0. Најбољу прилику за Славију имао је Карић у 79. минути, када је са 17 метара погодио противничку стативу.
Наш тим у сљедећем колу игра у Приједору против Рудара.
Get Adobe Flash player


ФК СЛАВИЈА-ФК САРАЈЕВО 0:0 
Стадион: СРЦ Славија,
Гледалаца: 2.000.
Судија: Горан Параџик (Љубушки).
Жути картони: Перишић, Чомор, Поповић (Славија).
СЛАВИЈА: Томовић, Чомор (од 67. минута Поповић), Алексић, Митровић, Шабановић, Дудо, Перишић, Мамић (од 39. минута Караматић), Дудић, Пушара (од 50. минута Карић), И. Радовановић. Тренер: Драган Радовић.
САРАЈЕВО: Бандовић, Комазец, Тодоровић (од 70. минута Траванчић), Татомировић, Џакмић, Тривуновић, Османагић (од 60. минута Карић), Цимирот, Тадејевић, Дуповац, Суљић (од 80. минута Хусеинбашић). Тренер: Абдулах Оруч.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост

Нема коментара:

Коментариши