sponsor

Slider

Видео СИТВ

ФУДБАЛ

ОСТАЛИ СПОРТОВИ

РУКОМЕТ

ФУТСАЛ

ОДБОЈКА

СОКОЛОВИ

» » » » ФК Вележ- ФК Славија (1:0) 2:1

Наши фудбалери су поразом стартовали у новој премијерлигашкој сезони, пошто су поражени у Мостару од Вележа резултатом 2:1.


Рођени су повели у 27. минути, Рамовић је започео акцију коју је у гол претворио Окић, 1:0. У 38. минути поново је Окић у шанси, изашао је стријелац водећег поготка сам пред Томовића али је шутирао поред гола, па се на одмор отишло са минималним вођством домаћег тима.
У наставку сусрета славијаши су дошли до изједначења. Играо се 51. минут, Мамић је извео корнер са лијеве стране, а Игор Радовановић је затресао мрежу мостараца, 1:1. Могла је Славија и до потпуног преокрета шест минута касније, али Игор Радовановић се није најбоље снашао и са шест метара шутира поред гола. Коначан резултат постигао је Јусуфбашић у 76. минути када је одлично реаговао на центаршут Летића и главом матирао Томовића, за коначних 2:1.
Наш тм у сљедећем колу дочекује Сарајево.
ФК ВЕЛЕЖ- ФК СЛАВИЈА 2:1 (1:0)
Стадион Вележа у Врапчићима;
Гледалаца: 800;
Судија: Илија Живковић (Орашје)
Стријелци: 1:0 Окић (27), 1:1 И.Радовановић (51), 2:1 Јусуфбашић (76);
Жути картони: Казазић (Вележ), Чомор, Дудић (Славија).
Вележ: Оштраковић, Казазић (од 53. Бонић), Мајкић, Кодро ( од 53.Зољ), Хајдаровић, Окић, Хебибовић, Мерзић, Јусуфбашић, Летић, Рамовић.
Славија: Томовић, Дудо (од 46.Карић), И.Радовановић, Мамић, С. Радовановић, Перишић, Чомор, Дудић, Шабановић, Берјан (од 46.Караматић ), Алексић.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост

Нема коментара:

Коментариши