sponsor

Slider

Видео СИТВ

ФУДБАЛ

ОСТАЛИ СПОРТОВИ

РУКОМЕТ

ФУТСАЛ

ОДБОЈКА

СОКОЛОВИ

» » » » Радовић се нада добром резултату у Мостару

Фудбалери Славије ће у ослабљеном саставу у суботу од 17.30 часова гостовати мостарском Вележу на стадиону Врапчићи, гдје желе остварити позитиван резултат на отварању првенства.


Према ријечима стратега плаво-бијелих Драгана Радовића, на стадиону Врапчићи неће моћи рачунати на Филипа Османа који још увијек није завршио папире са бившим клубом, те нема право наступа у првом колу, док су Дарко Митровић и повратник у тим након повреде Недим Оглечевац под знаком питања због здравствених проблема.

- Вележ је довео доста квалитетних појачања и уз то треба додати да су температуре у овом граду изузетно високе, тако да неће бити нимало лако. Нажалост имамо проблема са реализацијом али покушаћемо да брзом игром и трансформацијом у нападу више играча учествује у завршници. Против Вележа не могу рачунати на три фудбалера али у Мостар идемо по позитиван резултат, а не са бијелом заставицом, поручио је тренер Славије Драган Радовић, који ће у Мостару имати деби у званичној утакмици за премијерлигаша из Лукавице.

Традиција је на страни „соколова“ који су у досадашњим утакмицама остварили осам побједа, један сусрет је завршен без побједника, док су мостарци славили у пет утакмица. На стадиону Врапчићи плаво-бијели су остварили два тријунфа, један реми и четири пораза. Славија је у посљедњем сусрету на овом стадиону славила убједљиву побједу резултатом 3:0.

САСТАВ СЛАВИЈЕ: Томовић, Чомор, Алексић, С. Радовановић, Шабановић, Перишић, Дудо, Мамић, Караматић, Дудић, И. Радовановић. Тренер: Драган Радовић.

Аутор: Горан Андрић

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост

Нема коментара:

Коментариши