sponsor

Slider

Видео СИТВ

ФУДБАЛ

ОСТАЛИ СПОРТОВИ

РУКОМЕТ

ФУТСАЛ

ОДБОЈКА

СОКОЛОВИ

» »Unlabelled » Славијаши отпутовали у Аустрију

Фудбалери Славије су отпутовали на дванаестодневне припреме у Аустрију, а са клупе ће их предводити нови тренер Драган Радовић. 

Наиме вече уочи поласка оставку на мјесто шефа стручног штаба поднео је Миломир Шешлија.

- Наш сад већ бивши тренер је добио понуду из Малезије коју није могао да одбије, па смо прихватили његову неопозиву оставку. Нисмо имали много времена да размишљамо о његовом наследнику, а у овом тренутку идеално решење је био Драган Радовић, тренер који је Славију водио у првој премијерлигашкој сезони. Ријеч је о искусном стручњаку, који ће бити доследна замјена за Шешлију – рекао је спортски директор Славије Душко Петровић.

- Нисам очекивао позив из Славије. Вест да је Шешлија отишао и да сам ја кандидат за упражњено мјесто на тренерској столици дошла је као гром из ведра неба. Без размишљања сам прихватио позив јер је то мој клуб и увек сам спреман да помогнем
– рекао је нови-стари тренер Славије Драган Радовић.

Повратак међу славијаше

Драган Радовић је остао уписан као тренер који је у сезони 2003/2004. године освојио наслов првака Републике Српске, увео Славију у Премијер лигу БиХ и освојио осмо мјесто на крају сезоне. Сутјеску је у сезони 2005/2006. године након 11 година вратио у Прву лигу Републике Српске. Потом је провео годину ипо у Раднику из Бијељине, а онда паљанску Романију увео у елиту Српске. Пола године је провео у Дрини из Вишеграда, а 2011. године преузео је поново Сутјеску која је у том тренутку била 10. на табели, а на крају освојила титулу вицешампиона републике Српске. У премијерлигашке воде вратио се у сезони 2011/2012. године када је предводио Рудар из Приједора. Потом је још пола године био у Фочи, а пре повратка у Славију водио је Колубару.
 
Списак играча:
Поред стручног штаба у саставу Драган Радовић, Александар Симић, Горан Симић, Драган Мацан и Бранко Тушевљак, пут Аустрије кренуло је 26 играча, и то: Томовић, Кубура, Ђурковић, С. Радовановић, Алексић, Поповић, Митровић, Урта, Шабановић, Перван, Чомор, Ћосић, Мамић, Удовичић, Дудо, Гиговић, Перишић, Осман, Радовић, Оглечевац, Пушара, Берјан, Карић, Дудић, Каралић и И. Радовановић.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост

Нема коментара:

Коментариши