sponsor

Slider

Видео СИТВ

ФУДБАЛ

ОСТАЛИ СПОРТОВИ

РУКОМЕТ

ФУТСАЛ

ОДБОЈКА

СОКОЛОВИ

» »Unlabelled » Припреме: ФК Славија-НК Олимпиц 1:2

Фудбалери Славије, након ремија са Зрињским (0:0) и побједе против Сарајева (2:1), поражени су на Бјелашници у трећој припремној утакмици од екипе Олимпика резултатом 2:1.


Утакмицом против комшија из Сарајева плаво-бијели приводе крају први дио припрема, а у недјељу одлазе на припреме у Аустрију. Стратег „соколова“ Миломир Шешлија изузетно је задовољан, те најављује да ће Славија имати бољу екипу од прошлогодишње.

- Нисам незадовољан поразом од Олимпика, јер је резултат био у другом плану. Сви фудбалери су добили прилику да покажу оно што знају и задовољан сам приступом, жељом и хтјењем. У ове три утакмице видјели смо гдје смо и сигурно да нам треба још уигравања али мислим да ћемо бити јачи него прошле сезоне, поручио је Шешлија.

Славија је добила ново појачање на средини терена, а ријеч је о двадесетдеветогодишњем Срећку Митровићу који је претходно наступао у Индонезији. Ово је трећи играч који је појачао везни ред „соколова“, а претходно су стигли Филип Осман и Денис Чомор, те Ведад Шабановић који игра на позицији лијевог бека. Митровић је потписао уговор на годину дана, а у својој каријери наступао је за Маркони Сталионс, у Серији А играо је за Пијаћенцу, потом у Серији Б за Асколи, а наступао је једну сезону и у Серији Ц за Мородоро, потом румунски Полиласи, аустралијски Сандрленд Шаркс, а онда одлази у Индонезију, гдје је играо за Ист Бенгал, Макасар и Делтрас.

- Ово су провјерени играчи и њиховим доласком смо добили много. Потребно је да одиграмо што већи број утакмица како би се екипа уиграла. Што се тиче прелазног рока можда ћемо ангажовати још једног или два играча док будемо на припремама у Аустрији. Вјерујем у ову екипу и сигуран сам да ћемо спремно дочекати почетак првенства, истакао је Шешлија.

Према најавама, плаво-бијели одлазе у аустријски Беч у недељу, а тамо ће остати 12 дана. Главни циљ је да одиграју што већи број утакмица против квалитетних противника, како би што спремнији дочекали почетак првенства, гдје су амбиције врх табеле.


Аутор: Горан Андрић - Датум: 05.07.2013.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост

Нема коментара:

Коментариши