sponsor

Slider

Видео СИТВ

ФУДБАЛ

ОСТАЛИ СПОРТОВИ

РУКОМЕТ

ФУТСАЛ

ОДБОЈКА

СОКОЛОВИ

» »Unlabelled » Славија у Аустрији ремизирала након три пораза


Фудбалери Славије настављају са одигравањем пријатељских утакмица на припремама у Аустрији.  

Након три пораза играчи тренера Драгана Радовића су одиграли без голова са аустријским трећелигашем Најбергом.
-Били смо у овој утакмици много бољи од аустријског тима, али нисмо успјели да реализујемо своје прилике. Евиднетно је да су они на нижем ниву од претходних противника, али сам и поред неријешног резултата задовољан како су се играчи кретали и испуњавали своје обавезе. Нису нам направили ни једну прилику за погодак. Надам се да ће рад са нападачима дати резултат и да ћемо побољшати реализацију – рекао је Радовић.
Нови шеф стручног штаба наметнуо је жесток ритам, тако да се тренинзи и утакмице одрађују комбиновано.
- Знам да је играчима тешко и напорно, али нема посустајања и прекидања овог ритма. Тако ћемо радити готово до старта новог бх. шампионата. Наравно, темпо ће спласнуити да би се могли опоравити и спремити за прво коло које играмо 27.јула, а до тада моји играчи имају још да пролију зноја. Видљиво је да се дижемо и да је форма у успону.У првим утакмицама на овим припремама, против два мађарска клуба и једног румунског, примили смо девет голова, а постигли смао један и то је био знак да више пажње посветимо уигравању наших дефанзиваца, али и на самој реализацији. Нападачи ће у наредним данима бити у првом плану - каже Радовић.
Славија је против Најберга играла у сљедећем саставу: Томовић, Чомор, Алескић, С.Радовановић, Шабановић, Дудо, Перишић, Мами ћ, Берјан, Дудић и И.Радовановић. У другом полувремену у игру су ушли: Поповић, Перван, Митровић, Оглечевац, Пушара и Карић.
Сви играчи,сем Филипа Османа, су у тренажном процесу. Новајлија из Смедерава је био поштеђен рада у недјељу и понедјељак, јер је имао стомачних тегоба. Већ у сриједу Славија ће имати нову провјеру. Занимљиво је да ће играти у једном дану двије утакмице. Прво ће једна екипа од 17 часова укрстити копља са још једним мађарским прволигашем. У питању је Ломбард Папа, а друга екипа ће, од 19 часова, на мегдан Хајнингену, нижеразредном аутсријском клубу. До повратка у Источно Сарајево,планирано је да се поред ове две утакмице одигра још једна, у петак. У досадашњем току плаво-бијели су одиграли шест припремних утакмица. Остварили су побједу против Сарајева резултатом 2:1, голова није било против Зрињског, а изгубили су од сарајевског Олимпика 1:2, те на припремама од Политехнике 0:4, Халадеша 1:3 и Пакса 0:2

Аутор: Н.Лубура фото: kirali cup

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост

Нема коментара:

Коментариши