sponsor

Slider

Видео СИТВ

ФУДБАЛ

ОСТАЛИ СПОРТОВИ

РУКОМЕТ

ФУТСАЛ

ОДБОЈКА

СОКОЛОВИ

» »Unlabelled » ЖАРКО КАРАМАТИЋ ПОНОВУ У НАШЕМ ТИМУ !!!

Наш клуб наставља са традицијом довођења бивших играча у своје редове, а повратник у плаво-бијели табор је офанзивни везни фудбалер Жарко Караматић.
 

Двадесетпетогодишњи фудбалер провео је у Славији пола године и један је од најзаслужнијих што је наш тим у сезони 2011/12 изборио опстанак у друштву најбољих. Сјајне партије засјенио је непримјерен гест по завршетку поменуте сезоне, када је Славију напустио без поздрава и отишао у Сарајево. Управа клуба замјерила му је због таквог понашања али како ствари стоје дошло је до помирења, те ће дрес Славије носити у предстојећој сезони.

- Док су моји саиграчи боравили на припремама у Аустрији ступио сам у контакт са челним људима Славије. Разговарали смо и пронашли заједнички језик, тако да је задовољство обострано. Прва епизода у плаво-бијелом дресу била је успијешна и на крају сезоне смо славили опстанак у лиги. Надам се добрим партијама и да ћемо ове године славити пласман у квалификације за неку од европских лига, истакао је повратник у Славију Жарко Караматић.

Повратак Караматића у Славију је веома битан, јер изабраници Драгана Радовића имају проблема са реализацијом. У петнаест утакмица, колико је одиграо за пола године у Славији, постигао је седам погодака и уписао једну асистенцију. Прошле сезоне боравио је по пола године у Сарајеву и Раднику из Бијељине.


Аутор: Горан Андрић

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост

Нема коментара:

Коментариши