sponsor

Slider

Видео СИТВ

ФУДБАЛ

ОСТАЛИ СПОРТОВИ

РУКОМЕТ

ФУТСАЛ

ОДБОЈКА

СОКОЛОВИ

» »Unlabelled » ОДБОЈКАШИЦЕ СЛАВИЈЕ ИМАЈУ СВЈЕТЛУ БУДУЋНОСТ

Да је Спортско друштво Славија из Источног Сарајева један од најуспјешнијих спортских колектива на овим просторима доказ су и одбојкашице Славије које већ дуги низ година остварују запажене резултате.


Успјешан рад и функционисање цијелог клуба уродило је плодом у овој години у којој су Славијине одбојкашице освојиле велики број пехара и признања.
Након што су сениорке убједљиво освојиле титулу у Првој лиги Републике Српске и обезбједиле пласман у Премијер лигу Босне и Херцеговине, и млађе категорије овог клуба нижу успјехе један за другим. Славијине одбојкашице су биле успјешне и у кадетској и јуниорској конкуренцији, те су овим дјевојкама замало измакле титуле првакиња, али су се морале задовољити сребрним медаљама у завршници првенства Босне и Херцеговине.
Шлаг на торту бројних признања својих старијих колегица одбојкашког клуба Славија направиле су пионирке које су подигле пехар шампиона Босне и Херцеговине. Оне су на завршници првенства које је играно у Бихаћу убједљиво освојиле титулу државног шампиона, а титула најбоље одбојкашице у БиХ отишла је у руке младој нади Славије Јовани Папаз.
Тренер одбојкашица Славије и један од најзаслужнијих за ове успјехе Мирослав Лучић кључ овог успјеха види у квалитетном раду у школи одбојке.
Наш клуб постоји 12 година, и из године у годину ми остварујемо све боље и боље резултате. Ове титуле су плод вриједног рада. Све наше играчице у сениорској категорији су из властитог погона, што је доказ да се у млађим категоријама вриједно ради. Сениорке су ушле у Премијер лигу Босне и Херцеговине и ми ћемо се трудити да тамо не будемо само пролазници, него ћемо настојати да докажемо да смо међу најбољим екипама и у Босни и Херцеговини. Сигуран сам да ће из године у годину ови успјеси бити већи што доказују и наше младе наде, рекао је Лучић.
Дугогодишњи успјешан рад са млађим категоријама сигурно је уродио плодом, те град Источно Сарајево може да буде поносан на своје одбојкашице. Доказале су како у сениорској конкуренцији тако и у млађим категоријама да одбојкашки клуб Славија има свијетлу будућност, те да ће и у будућности доносити нове пехаре у своје витрине.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост

Нема коментара:

Коментариши