sponsor

Slider

Видео СИТВ

ФУДБАЛ

ОСТАЛИ СПОРТОВИ

РУКОМЕТ

ФУТСАЛ

ОДБОЈКА

СОКОЛОВИ

» » » Џиу- џицу: Славијаши успјешни на турниру Видовдан 2014

Бања Лука, 21. 06. 2014 / извор: ЈЈК Славија/
У организацији ЈЈК Минотаур из Бања Луке, у суботу је одржан  Ју- јитсу турнир Видовдан 2014. На турниру је наступило око 200 такмичара из више од 30 клубова из Републике Српске, Федерације Босне и Херцеговине, Црна Горе, Србије, Македоније и Словеније.

Наш клуб је наступио са 9 такмичара, који су остварили сљедеће резултате:

Шеховац Јован је наступио у категорији Пионири -27 кг. освојивши 2. мјесто и сребрену медаљу. 

Дамјановић Данијел је наступио у категорији Наде - 41 кг. и упркос срчаним борбама, није остварио значајнији пласман. 

Бујак Давор је наступио у категорији Наде - 45 кг и освојио сребрену медаљу побједама против Шупића и Топића, те поразом у финалу против Дамјанића из ЈЈК Минотаур Бања Лука.

Голијан Дејан је насупио у категорији Наде - 50 кг. и заузео 2. мјесто освојивши сребрену медаљу побједом против такмичара из Србије, те поразом од Македонца Најдова у финалу.

Елек Миа се окитила златном медаљом у категорији Кадеткиње +70 кг. побједивши такмичарку из ЈЈК НиФ Алексинац резултатом 14:0 .

Дјукелић Александар је наступио у категорији Кадети до 81 кг. и освојио 3. мјесто дисквалификацијом у првом мечу против Василија Гудеља из ЈЈК Леотар те побједом против Словенца Давида Полнера резултатом 8:1 . 

Босиљчић Стефан је наступио у категорији Сениори до 69 кг. и освојио златну медаљу побједама над такмичарима Антониевски (Осенсеи Штип) и Блажевић (ЈЈК Минотаур), оба пута резултатом 14:0 . 

Абула Стефан је наступио у категорији Сениори до 77 кг. и нажалост се није попео на побједничко постоље упркос побједама над Алексићем (Шогун Брчко) резултатом 14:0 и Керзовићем (Зрењанин) резултатом 7:2. У трећем мечу профив Рандјеловића из Србије је дисквалифокован. 

Блажић Данијел је наступио у категорији Сениори до 85 кг. и освојио златну медаљу побједивши 4 меча против такмичара из САЈ-а Вељковића, Милојевића (НиФ) , Каран (Самурај Бања Лука) и Велинов (Осенсеи Штип).

Треба напоменути да је у суботу обиљежена и Крсна слава ЈЈС РС Свети Цар Лазар- Видовдан , као и да је и да је одржано 1. коло Јадранске ЈУ-ЈИТСУ лиге у којем је наш такмичар Блажић Данијел побједом против Панића из САЈ-а донио бод екипи Републике Српске, док је други меч екипно предат АДК Марибору због недовољног броја такмичара,усљед повреда. 

Што се тиче планова за скорију будућност , у Суботу дана 28.06.2014. путујемо у Алексинац на 3. међународни турнир , гдје ће се одржати и 2. коло Јадранске ЈУ-ЈИТСУ лиге, а затим да идемо на заслужену љетну паузу.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост

Нема коментара:

Коментариши