sponsor

Slider

Видео СИТВ

ФУДБАЛ

ОСТАЛИ СПОРТОВИ

РУКОМЕТ

ФУТСАЛ

ОДБОЈКА

СОКОЛОВИ

» » » » ФК Славија-ФК Радник (0:2) 2:5

Славијин низ од шест првенствених утакмица без пораза прекинули су фудбалери Радника, који су у Источном Сарајеву славили побједу од 2:5.




Питање побједника ријешено је на самом отварању меча, брзим головима Зорана Никића и Мирзе Хасановића, који су били кобни по домаћина и у другом полувремену.
Славија је у 6. минуту лоше извела слободан ударац, тзв. скраћени корнер. Интервенирао је голман Младен Лучић и испуцао лопту дубоко на домаћу половину. Ведад Шабановић је уклизао у празно, а Зоран Никић сам изашао пред Стефана Томовића и без проблема га савладао. Двије минуте касније било је 2:0 за Радник. Никић је убацио лопту с лијеве стране, а Мирза Хасановић са петанестак метара погодио лијеве рашље Томовићевог гола.
Славија је своју немоћ показала и у наставку. Никић је у 51. минути извео слободан ударац с лијеве стране, Хасановић је примио лопту на двадесетак метара, кренуо је напријед, ухватио домаћу одбрану на спавању и са 17 метара затресао мрежу. Домаћи су прву озбиљну прилику имали у 56. минути. Горан Поповић је центрирао с десне стране, Игор Радовановић захватио лопту главом на неких седам метара, али је гађао поред Лучићеве стативе. За потпуно понижење домаћих побринуо се Никић у 60. минути. Овај пут Хасановић је био асистент. Домаћи су се тек разиграли након четири примљена гола, а  два гола постигао је најбољи стријелац Славије Игор Радовновић. Прво је у 75. минути  био прецизан из пенала, а  потом је евроголом у 87. минути смањио на 2:4. Коначан резултат поставио је Марко Обрадовић у 90. минути 2:5. Славија у сљедећем колу гостује Зрињском.
ФК СЛАВИЈА-ФК РАДНИК (0:2) 2:5
Стадион: СРЦ Славија.
Гледалаца: 300.
Судија: Данијел Бојо (Кисељак) 6,5.
Помоћници: Златан Бечиревић (Мрамор), Един Имамовић (Сарајево).
Делегат: Боро Тепић (Котор Варош).
Стрелци: 0:1 – Никић (6), 0:2 – Хасановић (8), 0:3 – Хасановић (51), 0:4 – Никић (60), 1:4 – И.Радовановић (75, пенал), 2:4 И.Радовановић (87), 2:5 – Обрадовић (90).
Жути картони: Шабановић, И.Радовановић, Митровић, Алексић, Мамић (Славија), Обрадовић, Вучић (Радник).
Играч утакмице: Зоран Никић (Радник) 8.
СЛАВИЈА: Томовић 5, Поповић 5, Дудо 5 (60. Чомор 5), И.Радовановић 6, Осман 5, Карић 5, Перишић 5, Шабановић 5 (41. Дудић 5), Караматић 5 (63. Мамић -), Митровић 5, Алексић 5. Тренер: Драган Радовић.
РАДНИК: Лучић -, Антић 7, Катанец 7, Вучић 7,5 (66. Лазић -), Хасановић 8, Радуловић 7 (58. Машић -), Никић 8, Ћосовић 7, Крсмановић 7, Обрадовић 7, Остојић 7 (85. Комленовић -). Тренер: Срђан Бајић.
аутор:Недељко Лубура

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост

Нема коментара:

Коментариши