sponsor

Slider

Видео СИТВ

ФУДБАЛ

ОСТАЛИ СПОРТОВИ

РУКОМЕТ

ФУТСАЛ

ОДБОЈКА

СОКОЛОВИ

» » » » » » ЗАСЛУЖЕНА ПОБЈЕДА СЛАВИЈАША

Наши фудбалери су заслуженом побједом против Звијезде из Градачца (3-1), везали двије узастопне побједе на задовољство свих у плаво-бијелом табору.
 Три бода из Приједора потврдили су импресивно на домаћем терену, гдје су пружили једну од најбољих партија у посљедње вријеме. Сигурност у игри, борбеност и добра организованост красили су игру славијаша, те су на крају заслужено славили.

„Задовољан сам резултатом али и игром и залагањем играча. Представили смо се на најбољи могући начин. У првом дијелу нисмо дозволили противнику да направи ни једну озбиљнију прилику, а са друге стране ми смо постизали поготке и стварали прилике. У другом дијелу нешто боља игра гостију али добро смо стајали на терену и приступ игри је био одличан, тако да су моји момци заслужили ову побједу“, поручио је стратег Славије Драган Радовић, те додаје да се нада наставку успијешне серије и у наредном колу.

Нападач Игор Радовановић у четири сусрета на конту има три постигнута поготка, што радује стручни штаб премијерлигаша из Источног Сарајева. Претходних сезона имали су проблема са реализацијом, као и у припремном периоду, те се надају превазилажењу овог проблема. Прошле године су у првом дијелу такмичења из 15 сусрета постигли исто толико погодака.

„Одбрана је поново била на завидном нивоу, изузмемо ли опуштање у посљедњим минутама и јефтин погодак који смо примили. Постигли смо три поготка, мада колико смо имали правих прилика могло је бити и убједљивије. Све у свему задовољан сам и драго ми је што је атмосфера међу играчима одлична, тако да вјерујем да ћемо и у наставку првенства имати запажену улогу“, нагласио је Радовић.

У следећем колу плаво-бијели гостују у Травнику код истоименог противника.
Аутор: Горан Андрић

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост

Нема коментара:

Коментариши