sponsor

Slider

Видео СИТВ

ФУДБАЛ

ОСТАЛИ СПОРТОВИ

РУКОМЕТ

ФУТСАЛ

ОДБОЈКА

СОКОЛОВИ

» » » » Радовић очекује побједу

Фудбалери Славије након што су тријунфовали у Приједору, желе прву овосезонску побједу на домаћем терену, гдје дочекују посљедњу екипу првенства екипу Звијезде из Градачца.


Шеф стручног штаба „соколова“ Драган Радовић вјерује да ће његова екипа освојити три бода али истиче да циљ неће бити лако остварити.

„Вјерујем у своју екипу и надам се да са добрим приступом утакмици и залагањем можемо до побједе. Сигурно да неће бити лако, јер Звијезда има добру екипу и сматрам да су незаслужено на дну табеле. Имамо прилику да вежемо двије побједе, што би се одразило и на пласман на табели, тако да очекујем три бода“, поручио је тренер Славије Драган Радовић.

Према његовим ријечима, задовољан је дефанзивним дијелом екипе али не и учинком нападача.

„Одбрана доста добро одрађује свој посао, што потврђује и један примљен погодак у три кола, док са нападом нисам баш задовољан. Постигли смо свега два поготка, треба нам доста прилика да би угрозили мрежу противника. Надам се да ће лоша реализација бити прошлост како првенство буде одмицало“,
истакао је Радовић.

Фудбалери Славије вјерују да ће позитивну атмосферу из слачионице пренијети и на терен, те да побједа неће бити упитна. Традиција је на страни „соколова“ који су у пет сусрета у Источном Сарајеву против Звијезде остварили исто толико побједа. Утакмица се игра у недељу на стадиону СРЦ „Славија“ са почетком у 17 часова.

СЛАВИЈА: Томовић, Чомор, Алексић, Митровић, Шабановић, Перишић, Дудо, Мамић, Караматић, Карић, И. Радовановић. Тренер: Драган Радовић


Аутор: Горан Андрић

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост

Нема коментара:

Коментариши