sponsor

Slider

Видео СИТВ

ФУДБАЛ

ОСТАЛИ СПОРТОВИ

РУКОМЕТ

ФУТСАЛ

ОДБОЈКА

СОКОЛОВИ

» »Unlabelled » ПРИПРЕМЕ: ФК СЛАВИЈА - ХШК ЗРИЊСКИ 0:0


Фудбалери Славије одиграли су без погодака против Зрињског у првој припремној утакмици на стадиону Фамоса у Војковићима.

Поред тога што је екипа Зрињског дуже у тренажном процесу, изабраници Миломира Шешлије су у већем дијелу сусрета били бољи противник. У доста измијењеном саставу у односу на претходну сезону, са четири нова имена у стартној постави, „соколови“ су показали жељу, хтјење и борбеност. Почело је добром приликом у 16. минути када је бивши фудбалер Славије Велибор Ђурић шутирао са десетак метара, али лопта одлази поред гола. Домаћа екипа узвратила је у 28. минути али ударац Феђе Дудића завршава изнад пречке бившег голмана Славије Ратка Дујковића, који је потписао уговор са Мостарцима на годину дана. Најљепши тренутак утакмице виђен је у посљедњој минути првог дијела, када је Ђурић волеј ударцем шутирао са 18 метара, а Томовић још љепшом парадом спасао своју мрежу. У наставку неколико измјена у саставу допринијели су бољој игри Славије. У неколико наврата Един Дудо и повратник у тим након дуже паузе збого повреде Недим Оглечевац покушавали су изван шеснаестерца, али мрежа Дујковића је мировала. Сви фудбалери су добили прилику да покажу оно што знају, осим Ивана Мамића који се повриједио непосредно пред ову утакмицу.

- Задовољан сам хтјењем играча. Показали су да се могу носити са квалитетним противником. Иза нас је десет дана припрема и сигурно да нас очекује много посла како бисмо посложили све коцкице. Потребно је и да се екипа уигра, да се играчи који су стигли у клуб привикну на нови систем рада. У суботу нас очекује нова утакмица против Сарајева и нова прилика за све фудбалере да покажу квалитет - поручио је Шешлија.

Утакмица између Сарајева и Славије играће се у суботу на Отоци.

СЛАВИЈА - ЗРИЊСКИ 0:0

СЛАВИЈА: Томовић, Алексић, С.Радовановић, Поповић, Шабановић, Перишић, Митровић, Јовановић, Дудић, И. Радовановић. још су играли Ружић, Оглечевац, Карић, Пушара, Урта, Перван, Дудо, Берјан Гузина, Ћосић, Радовић.
ЗРИЊСКИ: Дујковић, Брковић, Стојкић, Брадоњић, Аничић, Савић, Муминовић, Ђурић, Симеуновић, Поповић, Марјановић, још су играли: Шћепановић, Васиљ, Граовац, Кантар, Пехар, Баришић, Одак, Ћилић, Розић.

Аутор: Горан Андрић - Датум: 28.06.2013.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост

Нема коментара:

Коментариши