sponsor

Slider

Видео СИТВ

ФУДБАЛ

ОСТАЛИ СПОРТОВИ

РУКОМЕТ

ФУТСАЛ

ОДБОЈКА

СОКОЛОВИ

» »Unlabelled » Славијаши почели са припремама

Шеф стручног штаба Славије Миломир Шешлија обавио је прозивку играча, чиме су званично почеле припреме за предстојећу премијерлигашку сезону.

Први дио припрема „соколови“ ће провести у Источном Сарајеву, а планиране су и три пријатељске утакмице против Зрињског, Сарајева и Олимпика. Потом плаво-бијели седмог јула одлазе у аустријски Беч, гдје ће одрадити и други дио припрема и одиграти неколико утакмица против квалитетних противника. Према најавама стратега Славије, играче очекују напорне припреме.

- Припреме ће бити теже него прошле. Нема више сентименталности, мјере ће бити ригорозне. Играчи се морају понашати одговорно према ономе што раде и максимално професионално. Озбиљно ћемо радити по два пута дневно и за тренинг је предвиђено да играчи претрче по 16 километара. Желим да имам барем 20 играча физички спремних да изнесу терет првенства - нагласио је Шешлија и додао да ће на припреме у Беч повести 25 играча.

- Сви морају да се доказују и да напорно раде. На припреме у Аустрију повешћу 25 играча и нико нема сигурно мјесто. Сви морају да се докажу - закључио је Шешлија.

Предсједник клуба Слободан Ујић истиче да у предстојећој сезони жели сами врх табеле.

- Амбиције за предстојећу сезону су велике. Имамо добру екипу која је подмлађена. Уз неколико искусних играча, сигуран сам да можемо направити добар резултат. Вјерујем да спој младости и искуства могу донијети прави резултат - истакао је Ујић.

Према ријечима предсједника Скупштине клуба Милоша Глоговца, управа ће учинити све како би ријешила проблеме.

- Учинићемо све како би играчи и стручни штаб имали најбоље услове. На њима је да раде, а за остало ћемо се побринути. Времена су тешка али свако од нас ће учинити максималне напоре како би на најбољи могући начин попратили рад фудбалера - поручио је Глоговац.

Прва пријатељска утакмица предвиђена је за 27. овог мјесеца када ће плаво-бијели играти против Зрињског, потом 29. јуна играће против Сарајева, а три дана пред одлазак на припреме, 4. јула снаге ће одмјерити са сарајевским Олимпиком.

СПИСАК
На прозивци се појавило 26 играча, а међу њима није било Ратка Дујковића, Вукашина Беновића, Дејана Рашевића, Јована Свитлице који су напустили клуб, као ни Зорана Кокота који је у потрази за новом фудбалском средином. Окупљању екипе присуствовали су голмани Стефан Томовић, Милош Кубура и Сенад Порачанин који је прикључен из омладинског погона, Марко Перишић, Радосав Алексић, Немања Пушара, Саша Радовановић, Милош Урта, Един Дудо, Иван Мамић, Феђа Дудић, Игор Радовановић, Никола Радовић, Драган Иконић, Марко Јовановић, Недим Оглечевац, Горан Поповић, Вук Ћосић, Немања Гиговић, Љубиша Берјан. Поред фудбалера Славије на пробу су стигли Ведад Шабановић, Емир Хамзић, Елдар Гљива, Дарко Суртов, Гедеон Гузина и Слободан Ружић.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост

Нема коментара:

Коментариши