sponsor

Slider

Видео СИТВ

ФУДБАЛ

ОСТАЛИ СПОРТОВИ

РУКОМЕТ

ФУТСАЛ

ОДБОЈКА

СОКОЛОВИ

» » » » Перишић се нада побједи у Приједору

Капитен Славије Марко Перишић прижељкује побједу у српском дербију против Рудара, те вјерује да његова екипа може наставити серију добрих партија и резултата у Приједору.



Фудбалери Славије нису се прославили у прва два кола, гдје су освојила свега један бод. Прву овосезонску побједу покушаће остварити у Приједору, гдје традиционално добро играју.

„Традиција је на нашој страни и ми је желимо наставити. Посљедње три утакмице против Рудара ријешили смо у своју корист, од чега двије у Приједору. Знамо да неће бити лако и да за побједу морамо пружити максимум својих могућности али са тим намјерама улазимо у сусрет. Међу играчима је добра атмосфера и покушаћемо је пренијети и на терен. Двије тешке утакмице у прва два кола и надам се да ће сутра бити трећа срећа“, поручује млади капитен Славије Марко Перишић.

У досадашњим премијерлигашким сусретима популарни „соколови“ остварили су пет побједа, два ремија, док су Приједорчани једину побједу остварили на домаћем терену 2009. године. Поред тог пораза Славија је из два сусрета у Приједору изашла као побједник, док је један сусрет завршен подјелом бодова.

Утакмица се игра у суботу са почетком у 17.30 часова.

СЛАВИЈА: Томовић (голман), Чомор (десни бек), Алексић, Митровић (централни бекови), Шабановић (лијеви бек), Дудо, Перишић (задњи везни), Мамић (десни везни), Караматић (лијеви везни), Карић, Дудић (нападачи). Тренер: Драган Радовић.

Горан Андрић

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост

Нема коментара:

Коментариши