sponsor

Slider

Видео СИТВ

ФУДБАЛ

ОСТАЛИ СПОРТОВИ

РУКОМЕТ

ФУТСАЛ

ОДБОЈКА

СОКОЛОВИ

» » » РК СЛАВИЈА – РК БИЈЕЉИНА 33:23 (16:14)

Наши рукометаши су побједом отворили прољећни дио шампионата Српске, пошто су у дербију кола савладали Бијељину резултатом 33:23.
Изабраници Бојана Јолића, ношени подршком својих вјерних Соколова, забиљежили су осму побједу и тако остали у самом врху табеле. Гости су само у уводним минутама меча имали предност и то 0:1. Славија је држала меч под контролом читаво прво полувријеме и на одмор отишла са предношћу 16:14.

У наставку наш тим је имао проблема са реализацијом, па су бјељинци дошли до поравнања у 37. минути игре 17:17. То није поколебало наше рукометаше, који у тим тренуцима убацују у "брзину више" и на крилима Младена Вукадина и Милоша Тешановића долазе до заслужене побједе, 33:23.

Меч је почео минутом шутње у част преминулог Жељка Савића, који је обављао дужност комесара за такмичење у Рукометном савезу РС.

Славија у сљедећем колу гостује екипи Невесиња.

РК СЛАВИЈА – РК БИЈЕЉИНА 33:23 (16:14)
Спортска дворана „Славија“
Гледалаца: 400;
Судије: Далибор Ђекић и Саво Лукић (Добој);
Седмерци: Славија 2 (1), Бијељина 2 (2);
Искључења: Славија 10 мин, Бијељина 14 мин;
СЛАВИЈА: Мочевић, Б. Тешановић, Вукадин 10, М.Тешановић 10, П. Тешановић 1, Бенић 3,Џебо 1, Јолић 2, Павловић 1, Тушевљак 2, Ковачевић 1, Трнчић 1, Мочић, Радовановић; Тренер: Бојан Јолић;
БИЈЕЉИНА: Пантић, Милутиновић,Црепуља 3, Стојановић, Ранкић 1, Латиновић 2, Маринковић, Савић 2, Стевановић, Миловановић 1, Василић 2, Ристић 4, Петковић 8, Ђерић; Тренер: Миодраг Ракић;



«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост

Нема коментара:

Коментариши