sponsor

Slider

Видео СИТВ

ФУДБАЛ

ОСТАЛИ СПОРТОВИ

РУКОМЕТ

ФУТСАЛ

ОДБОЈКА

СОКОЛОВИ

» » » ФК СЛАВИЈА- НК ТРАВНИК (0:0) 1:0

Фудбалери Славије побиједили су с минималних 1:0 екипу Травника на отварању прољећног дијела Премијер лиге БиХ. Гол одлуке постигао је Денис Чомор у 55. минуту.
Домаћи фудбалери су имали теренску иницијативу у уводним минутама утакмице, али су гости први запријетили. У 24. минути Адис Хасечић је снажно шутирао са седам метара, Младен Лучић је на вријеме напустио гол-линију и послао лопту ван терена. У наставку, након корнера, нова гужва пред Славијиним голом. Лопта се дого шетала по петерцу, а ударац Нермина Варупе, у посљедњем тренутку с гол-линије, изблокирао је Горан Поповић. До краја првог полувремена Травничани су имали још два шута у оквир гола, која је Лучић укротио без проблема.
 
Тренер Славије Славиша Божичић извршио је почетком другог полувремена двије измене, а теренску иницијативу, његови играчи, крунисали су у 55. минути. Љубиша Берјан је прослиједио лопту за Поповића, који је центрирао с десне стране, а Денис Чомор с пеналтика топовски шутирао у доњи десни угао, не оставивши Адису Нурковићу ни најмању могућност да реагује. Имао је и Игор Радовановић добру прилику у 60. минути. Ведад Шабановић је убацио лопту с лијеве стране, али је домаћи нападач направио прекршај над голманом Нурковићем.
Голман Славије био је на искушењу у 86. минуту. Харис Сеферовић је шутирао главом са пет метара. Гађао је рашље, али је Лучић одлично реаговао.

За Травник су наступала и два бивша играча Славије, Феђа Дудић и Харис Фазлагић.


ФК СЛАВИЈА- НК ТРАВНИК (0:0) 1:0
Стадион: СРЦ Славија. Гледалаца: 500.
Судија: Огњен Ваљић (Бања Лука) 7.
Помоћници: Златан Бечиревић (Мрамор), Фикрет Бачић (Лукавац).
Делегат: Мирко Милошевић (Зворник).
Стријелац: 1:0 – Чомор (55, Поповић).
Жути картони: Поповић, Чомор, Карић (Славија), Рибић, Н.Варупа, Карић (Травник).
Играч утакмице: Горан Поповић (Славија) 7,5.
СЛАВИЈА: Лучић 7, Поповић 7,5, Митровић 6,5, Хоџурда 6,5, Шабановић 6,5 (79. Дудо -), Оглечевац 5 (52. Ламбулић 6), Радосављевић 5 (46. Берјан 6,5), Чомор 7, Карић 6,5, Продановић 7, И.Радовановић 6. Тренер: Славиша Божичић.
ТРАВНИК: Нурковић 6, Терзић 5,5, Нухић 6, Рибић 5,5, Дудић 5,5, Н.Варупа 6 (84. Нуњеш -), Хасечић 5,5 (73. Сеферовић -), Лаштро 6, Садиковић 5,5, Карић 6, Зеленбаба 5,5 (69. Фазлагић -). Тренер: Осмо Бајрић.

аутор: Недељко Лубура / фото: Драган Пјевић

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост

1 коментара: