sponsor

Slider

Видео СИТВ

ФУДБАЛ

ОСТАЛИ СПОРТОВИ

РУКОМЕТ

ФУТСАЛ

ОДБОЈКА

СОКОЛОВИ

» » » Божићни турнир: Делије славиле у сениорској, а Славија у омладинској конкуренцији

Eкипа Делије Сарајево су успјели одбранити трофеј на традиционалном 13. Божићном турниру у футсалу Славија 2014, пошто су у финалном сусрету савладали сарајевски Центар САС резултатом 4:2.
Делије Сарајево 

Звездаши су повели у 13. минути, када је Берјан из слободног ударца са око осам метара искоса са десне стране савладао репрезентативног голмана БиХ у футсалу, Омербеговића, 1:0. Сарајлије су поравнале у 17. минути, Мулахметовић је асистирао за Лалића којем није било тешко да матира Дивчића, 1:1. Само два минута касније Центар је из сличне акције дошао  до преокрета. Овај пут Бунар је асистирао за Кахвеџића, 1:2, што је био резултат првог полувремена.

Наставак сусрета је добро почео за црвено-беле. Одлични Радмиловић је у 22. минути поравнао резултат голом са око десетак метара, што је на ноге дигло читаву дворану. Преломни тренутак овог финалног сусрета десио се у 29. минути, Живковић је пресјекао акцију Центра и кренуо сам према противничком голу. Тада је Омербеговић стартовао ван свог голманског простора руком закавчивши лопту, због чега му је судија Сокнић показао други жути картон и за њега је овај меч био завршен. Ова ситуација је знатно олакшала посао Делијама, које су минут послије искључења другим голом Берјана поново имале вођство, 3:2. Коначан резултат поставио је Јусић 24. Секунде прије краја меча.

У утакмици за треће мјесто екипа Ђурђић Соколац је савладала Византију 7:4. 

Побједнику турнира припала је награда од 4000 КМ, другопласирана екипа се морала задовољитиса са 1000 КМ, док је трећепласирани тим добио 500 КМ.

Најбољи Стријелац турнира је Љубиша Берјан из екипе Делије, док је награда за најбољег голмана припала Небојши Дивчићу као и прошле године, такође из побједничке екипе. Награда Јован Јоцо Сикима припала је Огњену Ерићу из екипе Ђурђић Соколац. 

ЦЕНТАР САС - ДЕЛИЈЕ 2:4 (2:1)
Спортска дворана "Славија"
Гледалаца: 400
;
Судије: Зоран Сокнић, Срђан Лубура
;
Стријелци: 0:1 Берјан 13, 1:1 Лалић 17, 2:1 Кахвеџић 19, 2:2 Радмиловић 22, 2:3 Берјан 30, 2:4 Јусић 40;
Жути картони: Керла, Берјан (Делије), Мулахметовић, Сесар (Центар);
Црвени Картон: Омрбеговић (други жути, Центар);
ЦЕНТАР САС: Омербеговић, Локмер, Лалић, Кахвеџић, Сесар, Мулахметовић, Сарић, Марковић, Бунар, Алаџић;
ДЕЛИЈЕ: Дивчић, Јусић, Сиповић, Радмиловић, Чампара, Берјан, Живковић, Кнежевић, Керла
; Представник екипе: Бојан Говедарица;

Омладинци Славије освојили турнир


У омладинској конкуренцији прво мјесто је освојила екипа Славије савладавши у финалу екипу Добриње 4, резултатом 5:2. Голове за наш тим су постигли: Никола Бјелош (2), Никола Поповац (2) и Александар Милинковић 1.
За Славију су наступали: Јовичић, Кљајић, Урта, Поповац, Планић, Бабић, Бјелош и Милинковић. Представник екипе био је Лучић. За најбољег голман проглашен је Немања Јовичић, за најбољег играча Никола Поповац и за најбољег стријелца Никола Бјелош, сви из побједничке екипе.


«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост

Нема коментара:

Коментариши