sponsor

Slider

Видео СИТВ

ФУДБАЛ

ОСТАЛИ СПОРТОВИ

РУКОМЕТ

ФУТСАЛ

ОДБОЈКА

СОКОЛОВИ

» » КМФ СЛАВИЈА – КМФ НЕВЕСИЊЕ 2:5 (1:3)

Футсалери Славије поражени су на домаћем паркету 2:5 од Невесиња у дерби утакмици 7. кола Прве футсал лиге Републике Српске. Одличну фудбалску представу покварио је инцидент у посљедњим секундама.

Да су гости дошли с намјером да се надигравају у борби за шампионску титулу видјело се од самог почетка утакмице. Већ у 2. минуту Марко Вучетић је шутем са девет метара искоса с десне стране погодио супротни доњи угао Зиројевићевог гола. У 10. минуту Невесиње је удуплало предност. Далибор Пудар је убацио с лијеве стране, а Горан Ромовић, на супротној стативи, са пар центиметара послао лопту у небрањени дио мреже. Имали су гости сјајну прилику у 11. минуту, када је Горан Продановић главом покушао да лобује голмана Огњена Зиројевића, али је погодио пречку. Славија је у контранападу заустављена пркршајем. Љубиша Берјан извео је слободан ударац, а Данел Блажић с пола метра погодио за 1:2. У истом минуту Берјан је снажно шутирао, али је погодио стативу. У јеку домаћих напада гости су се још једном радовали у 16. минуту. Горан Ромовић је примио лопту на прса и из окрета са пет метара савладао Зиројевића за 1:3, што је био и резултат првог полувремена. Треба додати да је Берјан у 19. минуту из казненог ударца са 10 метара погодио стативу.

Славија је у наставак ушла силовито и у 22. минуту смањила на 2:3. Драгиша Кењић је дугом лоптом упослио Николу Живковића, овај је изашао сам пред голмана Огњена Ромовића и без проблема га савладао. Имао је Немања Кнежевић у 36. минуту лијепу прилику за изједначење резулата. Међутим, његов шут из казненог ударца са 10 метара одбранио је гостујући чувар мреже. Казна је услиједила само минут касније. Пудар је извео аут с десне стране, а усамљени Милош Братић са пар метара одлучио побједника. Славија је до краја покушала да са голманом-играчем сустигне предност Невесињаца, али је у 40. минуту примила још један гол. Кнежевић је након једног дуела пред голом Невесиња остао да лежи на паркету, а гости умјесто да избаце лопту ван терена кренули су у контранапад који је у погодак претворио Вучетић. Фер-плеј је изостао код играча Невесиња, а након гужве и протеста домаћих фудбалера Берјан је без потребе ударио једног гостујућег играча, због чега је зарадио црвени картон. На крају остало је Славија – Невесиње 2:5.
КМФ СЛАВИЈА – КМФ НЕВЕСИЊЕ 2:5 (1:3)
Дворана: СРЦ Славија. 
Гледалаца: 70. 
Судије: Миломир Крунић и Здравко Вуковић (оба из Фоче). 
Делегат: Градимир Стојановић (Миљевина). 
Стријелци: 0:1 Вучетић у 2, 0:2 Г.Ромовић у 10, 1:2 Блажић у 11, 1:3 Г.Ромовић у 16, 2:3 Живковић у 22, 2:4 Братић у 37, 2:5 Вучетић у 40. минуту.
Жути картон: Кењић (Славија). 
Црвени картон: Љубиша Берјан у 40. минуту (Славија). 
Акумулативни прекршаји: Славија (4+5), Невесиње (6+6).
СЛАВИЈА: Зиројевић, Кењић, Блажић, Бјелица, Шаренац, А.Симић, Берјан, Елез, Живковић, Кнежевић, Трифковић, Г.Симић. Тренер: Миљан Радоња.
НЕВЕСИЊЕ: О.Ромовић, Вучетић, Пудар, Г.Ромовић, Продановић, Радовић, Братић. Тренер: Слободан Гушић.
аутор: Недељко Лубура

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост

Нема коментара:

Коментариши