sponsor

Slider

Видео СИТВ

ФУДБАЛ

ОСТАЛИ СПОРТОВИ

РУКОМЕТ

ФУТСАЛ

ОДБОЈКА

СОКОЛОВИ

» » НК ЗВИЈЕЗДА- ФК СЛАВИЈА 0:0

По веома хладном времену и тешком терену, уз рекордно мали број гледалаца, Звијезда и Славија су сасвим заслужено подијелили бодове, одигравши сусрет без голова. 



Гости из Источног Сарајева су били бољи у првом, док су домаћи фудбалери показали више у наставку сусрета.

Славија је одлично отворила утакмицу, атакујући ка голу голмана Стијаковића, па је већ у 6. минуту, Радовановић замало био непрецизан, када је снажно захватио лошту са неких 22-23 метра. На другој страни покушао је тамнопути Дијата, у 15. и 20. минуту, али без успјеха. Голман домаћих се истакао у 35. минуту, када је Оглечевац одлично шутирао, а само два минута касније новајлија у редовима Звијезде, Јапанац Акијоши, некористи одличну асистенцију Радивојевића. Покушао је из даљине Пехиљ, али је поново на мјесту био голман Ђурковић, у 40. минуту, да би се на другој страни истакао голман Стијаковић након шута Оглечевца.

У наставку сусрета, најбољу прилику пропустио Николић у 51. минуту, када је са ивице петерца шутирао поред гола Славије. Високи Пехиљ је у 69. и 73. минуту, покушао да савлада голмана Ђурковића, али без резултата. Гости су покушавали преко контранапада да дођу до гола Звијезде, али без неке конретне завршнице.
НК ЗВИЈЕЗДА- ФК СЛАВИЈА 0:0
Стадион: “Бања Илиџа” у Градачцу.
Гледалаца: 300;
Судија: Адмир Шеховић (Сарајево).
Жути картони: Радивојевић, Сушић (Звијезда), Осман, Шабановић, Дудо (Славија).
ЗВИЈЕЗДА: Стијаковић, Ордагић, Сушић, Пехиљ (од 74. Кузмановић), Радивојевић, Трејић, Богдановић, Николић (од 65. Шмигаловић), Новаковић, Дијата (од 84. Мусић), Акијоши. Тренер: Денис Талетовић
СЛАВИЈА: Ђурковић, Поповић, Оглечевац (од 84. Берјан), Радовић (од 87. Лемез), Осман, Карић (од 64. Караматић), Перишић, Чомор, Шабановић, Алексић. Тренер: Славиша Божичић.
Аутор: Војо Сајловић RS SPORT

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост

Нема коментара:

Коментариши