sponsor

Slider

Видео СИТВ

ФУДБАЛ

ОСТАЛИ СПОРТОВИ

РУКОМЕТ

ФУТСАЛ

ОДБОЈКА

СОКОЛОВИ

» » КМФ СЛАВИЈА- КМФ ДЕРВЕНТА (4:1) 7:3

Наши футсалери су оквиру 4. кола шампионата Српке савладали Дервенту резултатом 7:3. Овом побједом наш тим је преузео чело табеле, до сутра сигурно, а да би на њему остали до сљедећег кола зависиће од резултата утакмице Невесиње-Добој која се игра сутра од 18 сати.

Славијаши су одлично отворили меч и већ у 3. минути повели преко Александра Симића. Наш тим је удвостручио предност у 8. минути, Кнежевић је сам себи створио простор за шут и са око 7. метара погађа ближи угао Алексићевог гола, 2:0. Гости су смањили у 15. минути, Симић је започео акцију, а Пиваш је погодио за 2:1. Кнежевић је свој други погодак на данашњем мечу постигао у 15. минути, када се одлично ослободио Пиваша и матирао Алексића, 3:1. Праву мајсторију направио је Блажић, 33. секунде прије завршетка првог дијела, када је одузео лопту на нашој половини, предриблао три играча Дервенте и на крају лопту смјестио иза Алексићевих леђа, 4:1.

У другом дијелу гости су кренули офанзивније у жељи да се што прије врате у игру, а за то им је требало три минуте игре, а стријелац је био Дуспара , 4:2. Славија је одговорила пет минута касније евро голом нашег капитена Грубачића, 5:2. Питање побједника наш тим је могао ријешити у 30. минути, када су гости направили шести прекршај, али је Кнежевићев шут одбранио Алексић. У том тренутку су гости извели голмана, покушавши да са играчем направе вишак у пољу. У 32. минути и наш тим прави шести прекршај, а сигуран реализатор је био Гојић, 5:3. Плаво бијели су поново имали казнени ударац у 36. минути, али је Мирослав Бјелица био непрецизан, промашивши гол гостију. Славија је неколико пута успјела пресјећи нападе гостију, али су шутевима из даљине били непрецизни. У 39. минути смо видјели комичну ситуацију која се ријетко виђа на теренима. Гостујући играч Дуспара је извео корнер на нашој половини, али се није разумио са својим саиграчима, а лопту је послао у своју мрежу и тако отклонио све дилеме око побједника, 6:3. Коначан резултат поставио је Грубачић 50. секунди прије краја меча из казненог ударца, 7:3.

Славија у сљедећем колу гостује екипи Добоја.

КМФ СЛАВИЈА- КМФ ДЕРВЕНТА (4:1) 7:3 
Спортска дворана Славија;
Гледалаца: 50;
Судије: Немања Вујадин и Славолуб Гогић (оба Источно Сарајево);
Жути картони: Грубачић (Славија) и Н. Симић (Дервента);
Стријелци: 1:0 А. Смић (2:55), 2:0 Кнежевић (7:10), 2:1 Пиваш (14:05), 3:1 Кнежевић (14:59), 4:1 Блажић (19:27), 4:2 Дуспара (23:03), 5:2 Грубачић (27:27), 5:3 Гојић (31:30), 6:3  Дуспара (АГ) (38:20), 7:3 Грубачић (39:10);
КМФ Славија: Зиројевћ,Елез, М.Бјелица, Грубачић, А. Симић, Кнежевић, Кењић, Трифковић, Блажић; Тренер: Бојан Говедарица;
КМФ Дервента: Алексић, Ж. Симић, Башић, Гојић, Дуспара, Којић, Пиваш, Ђорић, Плиснић; Тренер: Дејан Плиснић;
аутор / фото: Драган Пјевић

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост

Нема коментара:

Коментариши