sponsor

Slider

Видео СИТВ

ФУДБАЛ

ОСТАЛИ СПОРТОВИ

РУКОМЕТ

ФУТСАЛ

ОДБОЈКА

СОКОЛОВИ

» » РК Славија-РК Котор Варош (15:16) 31:28

У дербију 6. кола рукометног шампионата Српске наш тим је забиљежио четврту овосезонску побједу савладавши Котор Варош резултатом 31:28, полувријеме 15:16.
Вечерашњи дерби је у потпуности оправдао очекивања око 200. љубитеља рукомета у нашем граду, који су могли да уживају у игри коју су пружили играчи оба тима. Утакмица пуна борбености и жеље на обје стране да остваре побједу и тако остану у врху табеле.
Прво полувријеме је протекло у изједначујућој игри, екипе су се констатно смијенивале у вођству, а на одмор су ипак отишли гости са минималном предношћу, 15:16.
У наставку сусрета Котор Варош је у 36. минути имао и три гола предности, 17:20, али је наш тим брзо консолидовао одбрану и у 45. минути дошао до преокрета, 23:22. У том периоду на нашем голу је бриљирао Јањић и захваљујући данас расположеном Вулетићу, славијаши у 49. минути долазе до недостижних 27:23. Капиталну предност наш тим није испуштао до краја меча, па је заслужено на крају уписао четврту побједу у шампионату, што нас је оставили у врху табеле.
Најефикаснији у нашем тиму био је Вулетић са 10 погодака, а поред њега треба споменути и нашег голмана Јањића који је својим одбранама итекако доприњео побједи нашег тима.
У сљедећем колу наш тим игра у гостима против Теслића.
РК Славија-РК Котор Варош (15:16) 31:28
Спортска дворана Славија у Источном Сарајеву;
Гледалаца: 200;
Судије: Велибор Миличевић (Добој) и Марко Миљевић ( Бања Лука);
Седмерци: Славија 8 (5), К. Варош 10 (8);
Искључења: Славија 8. мин; К. Варош 8. мин;
РК Славија: Јањић, Б. Тешановић, Вукадин 4, Радовановић 4, Џебо 1, Домазет, Вулетић 10 (2), Бор. Јолић, М. Тешановић 6 (3),Трнчић 2, Тушевљак 2, Тошић 2, Фржовић, Павловић; Тренер: Бојан Јолић;
РК Котор Варош: Пешевић, Стојановић 4, Тепић, Скопљак 7 (4), Топић 5, Јокановић 2, Раљић, Милић 2, Гатић, Тешић 3 (3), Суботић, Сердар 1, Врљановић, Бубил 4, Тренер: Стаменко Антонић


«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост

Нема коментара:

Коментариши