sponsor

Slider

Видео СИТВ

ФУДБАЛ

ОСТАЛИ СПОРТОВИ

РУКОМЕТ

ФУТСАЛ

ОДБОЈКА

СОКОЛОВИ

» » » » ФК Жељезничар-ФК Славија 0:0

Наши фудбалери су остали непоражени у седмом колу Премијер лиге БиХ, пошто су одиграли на Грбавици без голова 0:0 и тако наставили низ од шест утакмица без пораза.
Жељезничар је у првом дијелу имао теренску иницијативу, али није успио наћи рјешење за одличну и дисциплиновану игру нашег тима. У 20. минути Томић је упослио Свраку, али пожртвованом реакцијом Алексића, који је уклизао и изблокирао Свракин шут, остало је 0:0. Минут касније одличан шут Игора Радовановића са око тридесетак метара завршава поред гола. До краја полувремена биљежимо двије полуприлике за домаћина преко Хасановића и Хоџића али се на одмор ипак отишло без голова.
У првој минути наставка сусрета, Караматић је одлично извео слободан ударац, а Станић за мало постигао ауто-гол. Иако је Жељо и у наставку сусрета имао иницијативу, прву праву прилику је имао тек у 70. минути када је Сврака упослио Селимовића али његов шут брани Томовић. У 83. минути Јамак шутира са осамнаест метара али је поново Томовић био на висини задатка. Двије минуте касније Карић је одлично шутирао са двадесетак метара, али Хоџић одличном интервенцијом спашава гол Жеље. До краја сусрета Жељезничар је нападао али без успјеха, па се данашњи дерби завршио без побједника 0:0.
ФК ЖЕЉЕЗНИЧАР-ФК СЛАВИЈА 0:0
Стадион: Грбавица;
Гледалаца: 3000;
Судија: Томислав Чујић (Томиславград);
Жути картони:  Урдинов (Жељезничар), Мамић, Перишић, Алексић (Славија);.
ФК Жељезничар: Хаџић, Шкаљић, Станић (Бућан 56.), Хоџић, Селимовић, Зељковић, Сврака, Јамак, Томић, Хасановић, Урдинов; Тренер: Хајрудин Ђурбузовић;
ФК Славија: Томовић, Алексић, Митровић, Поповић, Шабановић, Осман, Дудо (Чомор 64.), Перишић (Пушара 80.), И.Радовановић, Мамић, Караматић (Карић 73.); Тренер: Драган Радовић;
аутор: Драган Пјевић

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост

Нема коментара:

Коментариши