sponsor

Slider

Видео СИТВ

ФУДБАЛ

ОСТАЛИ СПОРТОВИ

РУКОМЕТ

ФУТСАЛ

ОДБОЈКА

СОКОЛОВИ

» » » » КУП БиХ: ФК СЛАВИЈА-ХНК ОРАШЈЕ (2:0) 2:0

Фудбалери Славије оправдали су улогу фаворита против Орашја у шеснаестини финала Купа БиХ, пошто побиједили резултатом 2:0 и обезбиједили пласман у наредну рунду најмасовнијег такмичења.
 Тренер Драган Радовић је од почетка дао прилику играчима који су у првенству имали мању минутажу. Прилику да се нађе у стартној постави на најбољи начин искористио је Немања Пушара у 4. минути. Ведад Шабановић је одиграо повратну лопту а млади нападач плаво-бијелих је милиметарски прецизно погодио доњи десни угао голмана Мате Машића. У 28. минути на семафору је било 2:0. Иван Мамић је убацио лопту с десне стране, а Махир Карић погодио са седам метара.
У другом дијелу виђена је фудбалска успаванка. Славија је у 76. минути имала прилику да увећа вођство, али је Дудићев шут из једанаестерца одбранио Машић. Претходно је Иван Лукачевић у свом казненом простору оборио Мамића. На крају остало је 2:0.

ФК СЛАВИЈА-ХНК ОРАШЈЕ (2:0) 2:0 
Стадион: СРЦ Славија.
Гледалаца: 150.
Судија: Данијел Бојо (Кисељак) 7.
Помоћници: Хрвоје Турудић (Читлук), Давор Бељо (Мостар).
Делегат: Меџид Гвозден (Сарајево).
Стрелци: 1:0 – Пушара (4, Шабановић), 2:0 – Карић (28, Мамић).
Жути картони: Чомор (Славија), Перван (Славија), Лукачевић (Орашје).
Играч утакмице: Иван Мамић (Славија) 6,5.
СЛАВИЈА: Томовић - , Лемез 6, Поповић 6, Осман 6 (од 46. Перишић 6), Мамић 6,5, Карић 6, (од 50. Оглечевац 6), Чомор 6, Дудић 6, Пушара 6, Шабановић 6, (од 60. Перван 6), Алексић 6. Тренер: Драган Радовић.
ОРАШЈЕ: Машић 5,5, Терзић 5, Вицентић 5 (од 77. Доминковић -), Кобаш 5, Лукачевић 5, Ковчић 5, Микић 5, Ширановић 5 (од 46. Џаферовић 5), Маскаљевић 5, Мујић 5, Видовић 5,5 (од 80. Матолић -). Тренер: нема.
аутор:Недељко Лубура

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост

Нема коментара:

Коментариши