sponsor

Slider

Видео СИТВ

ФУДБАЛ

ОСТАЛИ СПОРТОВИ

РУКОМЕТ

ФУТСАЛ

ОДБОЈКА

СОКОЛОВИ

» » » » Шампионке Српске кренуле са припремама

Одмор за актуелне шампионке Српске и нове чланице БХ одбојкашке елите је готов.



Стручни штаб у саставу: Мирослав Лучић, Јовица Тошић, Славица Говедарица и Дајанa Драшковић су са тимом одрадили први тренинг, на којем је било присутно 15 одбојкашица. Планирано је да се припреме обаве у двије фазе.
У првој фази ће се радити на стицању кондиције. Прва три дана ће се тренирати само ујутро, док ће се у наредних двије седмице темпо рада појачати и тренираће се два пута дневно. Друга фаза припрема почиње 1. Септембра. Тада је планиран одлазак на припреме ван нашег града, али све то ипак важи од финансијске ситуације у клубу. Алтернатива за неодлазак на припреме биће одигравање неколико утакмица са локалним клубовима, гдје би наш тим у оквиру мини турнеје гостовао у локалним градовима гдје би одиграо те пријатељске мечеве.
Што се тиче играчког кадра окосницу тима чине одбојкашице које су прошле сезоне донијеле пехар шампиона Српске у наш град, уз три играчице из млађих категорија.
Амбиције клуба у новом такмичењу су искључиво везане за очување премијелигашког статуса.
Припреме се завршавају 20. Септембра, а дан касније наш тим очекује утакмица четвртине-финала одбојкашког купа Српске, у којем се састајемо против Јахорине. Такмичење у Премијер лиги почиње 28. Септембра.
Списак наших одбојкашица које присуствују припремама: Бојана Шућур, Гала Кошарац, Сара Панџић, Маја Црногорац, Милана Бањанин, Горана Јањић, Вања Пандуревић, Ивана Крсман, Маристела Драговић, Јелена Самарџић, Марина Аврам, Даница Атељевић, Дарија Пандуревић, Јована Станишић, Анђела Мрда, Тамара Стојановић, Јована Папаз и Анђела Миличевић.

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост

Нема коментара:

Коментариши